We hebben hoge kwaliteit kozijnen. Belisol Drechtsteden biedt alles wat je nodig hebt voor kozijnen in Dordrecht. Klik verder om meer te lezen.


Kozijnen Dordrecht

Woon je in de buurt van Dordrecht en ben je op zoek naar de beste kozijnen voor jouw huis? Op internet is een groot aanbod van bedrijven die kozijnen in Dordrecht plaatsen. Om je te helpen een keuze te maken hebben we deze pagina gemaakt waarin we je laten zien waarom je het beste Belisol jouw kozijnen kan laten plaatsen.

Jouw huis

Je eigen huis is een belangrijke plek in je leven. Je brengt er de meeste tijd door naast je werk, je woont er samen met je partner of kinderen. Je wilt graag dat je huis ook echt thuis is. We begrijpen daarom dat je je eigen huis piekfijn in orde wilt hebben. Hierbij willen we je graag helpen.

Jij bepaalt

De kozijnen van je huis bepalen voor een groot deel de uitstraling die je huis heeft. Bij Belisol heb jij controle over hoe jouw huis er uit gaat zien. Met ons brede aanbod van aluminum, houten en kunststof kozijnen kun je alle kanten op. 

Om je een idee te geven van de verschillen en mogelijkheden met de verschillende soorten kozijnen van Belisol is hier een kort overzicht.

Kunststof kozijnen

Met kunststof kozijnen van Belisol kun je je huis de uitstraling geven die jij wil. Houd je van een frisse, helder witte, "basic" look? Met de basisuitvoering van Belisol's kunststof kozijnen kunnen we dit perfect realiseren. Maar wil je misschien juist een warme, elegante en sierlijke uitstraling? Natuurlijk hebben we daar ook een prachtige oplossing voor: Onze zogenaamde "Prestige kozijnen". Met de Prestige kozijnen bepaal jij hoe je kozijnen er uit zien: van retro-look tot een tijdloze, moderne uitstraling.

Als je meer informatie wilt over onze kunststof kozijnen kun je de kunststof kozijnen brochure bekijken. Laat je inspireren!

Waarom kunststof?

Een aantal redenen om voor kunststof kozijnen te kiezen:

 • Je kiest de uitstraling die jij wilt: van een sober, basic kozijn tot sierlijke en moderne kozijnen. Ook kun je kiezen uit allerlei deurkrukken en bepaal je zelf de verdeling van het raam;
 • Onderhoudsvriendelijk: Je hoeft kunststof kozijnen nooit meer over te schilderen;
 • Goede isolatie: Je hoeft je geen zorgen te maken over kou, kieren, vocht, of geluidsoverlast;
 • Inbraakpreventie: Onze kozijnen zijn een nachtmerrie voor inbrekers. Alle opendraaiende en draai-kiep kozijnen worden standaard geleverd met inbraakvertragende, stalen sluitnokken.
 • Brandveilig: Kunststof kozijnen zijn zeer brandveilig. In contact met vuur zullen uw kozijnen het vuur absoluut niet bevorderen, verspreiden of aanwakkeren;
 • Milieuvriendelijk: Kunststof kozijnen hebben een langere levensduur en worden met minder energie en grondstoffen geproduceerd dan andere materialen;
 • Stabilel: Door de extra dikke wanddikte kun je ervan uitgaan dat de kozijnen blijvend, perfect zullen werken
 • Geen verkleuring of vervorming: Belisol's kunststof kozijnen zijn ongevoelig voor vocht- en lichtinvloeden dus je hoeft je geen zorgen te maken over verkleuring of vervorming van het profiel.

Aluminium kozijnen

Met aluminium kozijnen van Belisol haal je zowel degelijkheid als elegantie in huis en kies je voor een slanke, lichte en toch superstevige constructie. Bij Belisol profiteer je van de kennis en ervaring met aluminium kozijnen waardoor we je de mooiste en meest verfijnde profielen kunnen leveren. Je kunt bij ons kiezen uit een hele reeks RAL-kleuren, verkrijgbaar in zowel een gladde uitvoering als een krasbestendige structuurlak. Hiernaast kun je ook de vorm van het profiel zelf uitkiezen. We hebben vier verschillende vormen. Van klassiek standaardprofiel tot elegant elipsvormig profiel en van een romantisch retro-profiel tot een strak en sierlijk profiel. Het moge duidelijk zijn dat Belsiol je zeker een passend, aluminium profiel kan leveren die jouw wensen vervult.

Voor uitgebreidere informatie over aluminium kozijnen van Belisol kun je de aluminium kozijnen brochure bekijken.

Waarom aluminium?

De redenen om voor onze aluminium profielen te kiezen:

 • Oog voor detail: Jij kiest zelf de deurkruk op je deur en kiest de verdeling van het raam;
 • Uitstraling: Met een keuze uit vier verschillende vormen geef jij je kozijn de uitstraling die bij je huis past;
 • Onderhoudsvriendeliek: De aluminium kozijnen trekken geen vuil en stof aan en hoeven nooit overgeschilderd te worden. Daarnaast zijn ze kleurvast en krasbestendig;
 • Licht en stevig: De profielen zijn zo sterk dat je gemakkelijk grote raamoppervlakken kunt overbruggen en toch een sierlijke en elegante uitstraling houdt;
 • Isolerend: De warmte blijft binnen en de kou blijft buiten. Verder zijn onze aluminium kozijnen water-, wind- en geluidsdicht.
 • Kleurvast: Kleuren zullen niet afvallen of afbladderen;
 • Milieuvriendelijk: Aluminium is gemakkelijk te recyclen;
 • Duurzaam en vormvast: Aluminium wordt niet aangetast door UV-stralen of vocht waardoor je verzekerd bent van een blijvend goed kozijn;
 • Veilig: Het hang- en sluitwerk is van hoge kwaliteit wat ervoor zorgt dat inbraken tegengewerkt en ontmoedigd worden.

Houten kozijnen

Ondanks de opkomst van kunststof kozijnen zullen houten kozijnen altijd een speciale plek innemen. Hout is een edel materiaal en geeft door zijn natuurlijke warmte een vertrouwd en huiselijk gevoel. Bij Belisol bieden we je twee verschillende houtsoorten aan: Meranti en Afromosia. Een houten kozijn blijft een kunstwerk en heeft een soort natuurlijke aantrekkingskracht.

Voor meer informatie, foto's en uitleg over houten kozijnen kun je de houten kozijnen brochure bekijken.

Waarom hout?

Waarom je voor houten kozijnen van Belisol moet kiezen:

 • Mooi en vertrouwd: Hout heeft een natuurlijke aantrekkingskracht door zijn warme en rustieke uitstraling;
 • Maatwerk: Elk huis is anders en daarom kun je naar hartelust combineren en creëren met een ruime keuze in houtprofielen;
 • Natuurvriendelijk: Belisol probeert zijn hou zoveel mogelijk hout op een eerlijke manier te verkrijgen. Verder is het productieproces heel energiezuinig;
 • Weinig onderhoud: Door de nieuwste technieken levert Belisol tophout wat onderhoudsarm is.
 • Optimale isolatie: Hout is van nature een isolerend product en wij combineren dit met een uitgekiend ontwerp wat voor optimale isolatie zorgt:
 • Veilig: Houten deuren bevatten een speciaal systeem die bescherming tegen inbraken biedt. 

Hoe nu verder?

Of:

 • Vraag vrijblijvend een offerte aan door rechtsboven op deze pagina uw gegevens in te vullen;

Of:

 • Kom eens langs in onze showroom