Op zoek naar nieuwe kozijnen? De ervaren experts van Belisol Drechtsteden staan graag voor u klaar!


Kozijnen

Wij leveren kozijnen in Aluminium, Hardhout en Kunststof.

Voor de pastoriestijl liggen houten kozijnen voor de hand. Aluminium kozijnen geven een krachtige industriële look en aluminium kozijnen hebben als voordeel dat je raamprofielen licht en smal kunt houden. En ondanks de vooroordelen die over kunststof kozijnen bestaan, kunt u zeker met de mogelijke houtimitaties ook met kunststof kozijnen een warme persoonlijkheid, retro of moderne look aan de architectuur van uw woning geven.

Voor een woning aan de kust adviseren wij kunststof kozijnen. Voor extra grote raamoppervlakten kiest u het beste voor aluminium kozijnen en deuren.

Hout is van nature een sterke isolator. Hoewel hout het beste isoleert, blijven aluminium en kunststof kozijnen niet ver achter. De Belisol-profielen voor aluminium en kunststof kozijnen bestaan uit 4 tot 5 kamers en minstens 3 dichtingen die een hoge isolatiewaarde opleveren. We werken met dikkere profielen van 70mm waardoor u bovendien voor het sterk isolerende hoogrendementsglas kunt kiezen.

Hout vraagt zonder meer het meeste onderhoud. Aluminium en kunststof kozijnen hoeft u nooit te schuren, verven, vernissen of lakken. De moderne spuittechnieken zorgen er op ecologisch verantwoorde wijze voor dat uw houten kozijnen onderhoudsarm zijn. Aluminium en kunststof kozijnen zijn onderhoudsvriendelijk.

Aluminium kozijnen zijn duurder dan houten of kunststof kozijnen.


 

          Voor meer informatie over aluminium kozijnen klik hier

 

 

 

                   

          Voor meer informatie over houten kozijnen klik hier

 

 

 

 

           Voor meer informatie over kunststof kozijnen klik hier