Belisol Drechtsteden, Kozijnen, Deuren, Dakkapellen, Overkappingen, Zonwering


Showroom

 
Om een idee te krijgen van het brede gamma aan materialen, kleuren en stijlen, is een bezoek aan onze showroom aan te bevelen. De showroom van Belisol Drechtsteden bevindt zich naast de A15, aan de Kelvinring 56 E+F in Alblasserdam. Hier vindt u een totaal overzicht van mogelijkheden en toepassingen in gedetailleerde praktijkopstellingen die direct tot de verbeelding spreken.

In renovatieprojecten, maar ook voor nieuwbouw worden steeds vaker kunststof kozijnen en deuren toegepast. De technologie van deze materialen heeft een zodanige ontwikkeling doorgemaakt dat de uitstraling met houtnerfstructuur nauwelijks van hout is te onderscheiden. Bovendien is de isolatiewaarde erg hoog en het onderhoud minimaal. Uiteraard is er bij Belisol ook nog altijd volop keuze in houten en aluminium kozijnen en deuren.

De Belisol adviseur geeft u graag vakkundig en vrijblijvend advies en dat kan zowel in de showroom als bij u thuis. Als uw wensen in kaart zijn gebracht wordt een offerte opgesteld. Wanneer deze voor u passend is dan worden na opdracht de productiematen van uw kozijnen en/of deuren opgemeten, en in de eigen fabriek aan de hand van een opmetingsdocument nauwkeurig op maat gemaakt. Vervolgens wordt met u een afspraak gemaakt voor de montage, welke geheel door eigen personeel wordt verzorgd conform de voorgeschreven normen en kwaliteitseisen. Als het werk gereed is ontvangt u van Belisol een garantiecertificaat voor 10 jaar.

Om een afspraak te maken met een van onze adviseurs kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 078-6914991 of klik hier en vul het online formulier in,
wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.