Belisol Drechtsteden, Kozijnen, Deuren, Dakkapellen, Overkappingen, Zonwering


Historie

Een korte schets van Belisol.

Belisol is actief sinds augustus 1977 en is in deze periode, dankzij het vertrouwen dat duizenden klanten gesteld hebben in Belisol, kunnen uitgroeien tot één van de marktleiders in kozijnen, ramen en deuren met beglazing en dit met 55 vestigingen verspreid over België, Nederland en Frankrijk. Gedurende deze periode van meer dan 35 jaar heeft Belisol zijn exclusieve profielen op de markt gebracht die zich niet alleen door hun technische, maar ook door hun esthetische kwaliteiten onderscheiden.

Het onderscheidende vermogen van Belisol zit hem in het feit dat de vestigingen van Belisol worden geleid door ambitieuze ondernemers, met een mooie showroom en eigen montageploegen.

Tegenwoordig plaatst de Belisol groep meer dan 800 kozijnen, ramen en deuren per dag. Ook voor dakkapellen, garagedeuren en zonwering kunt u bij Belisol terecht.

Het beleid van Belisol is gericht op verdere expansie, en de verwachting is dan ook dat het aantal Belisol vestigingen aanzienlijk zal toenemen, zodat iedereen van onze unieke producten kan genieten.