Belisol Drechtsteden, Kozijnen, Deuren, Dakkapellen, Overkappingen, Zonwering


Dakkapellen

Een dakkapel van Belisol geeft meer. De ruimte is de basis voor de keuze van een dakkapel, een extra kamer voor u zelf of uw kind, dat is de ruimte die gewenst wordt. Het comfort en de afwerking zijn echter ook van de groot belang.
Wij leveren en monteren dakkapellen van kunststof en hout, elke keuze en gewenste afwerking is mogelijk.

De keralit afwerking aan de buitenzijde van uw kunststof dakkapel geeft een extra uitstraling. Bij de keuze voor een houten dakkapel zijn vele alternatieven mogelijk, denk hierbij aan red cedar of trespa.
De adviseur bespreekt deze mogelijkheden graag met u en geeft hierbij een eerlijk en objectief advies.

Vanaf de vergunningsaanvraag tot het ontwerp en verzorgen van de tekeningen, Belisol regelt alles voor u indien u dit wenst.

Onze dakkapellen worden waar mogelijk binnen 1 dag volledig gemonteerd. Een volledig geïsoleerde dakkapel met volledige binnenafwerking, al uw wensen zijn bespreekbaar en uitvoerbaar bij Belisol.

Renovatie van een bestaand dakkapel is uiteraard ook mogelijk bij Belisol. De adviseur gaat samen met u kijken naar de conditie van uw bestaande dakkapel. Mocht de mogelijkheid er zijn tot renovatie dan heeft Belisol de oplossing voor u.
Met het Belisol kozijn hoeft u geen enkele twijfel te hebben over uw renovatie, wij hebben altijd een passende oplossing voor u.

Uiteraard zijn ook op onze dakkapellen de keurmerken SKG, Komo en CE aanwezig.

Graag laten wij u onze referenties van dakkapellen zien doormiddel van een presentatie zodat wij de vele mogelijkheden met u kunnen bespreken en zodoende het geheel naar uw wens kunnen uitvoeren.
Laat u uitnodigen voor een uitgebreide toelichting, en doe inspiratie op.

Heeft u nog vragen? Bel of e-mail ons voor een vrijblijvende uitleg bij u thuis of kantoor, wij nemen de tijd om al uw wensen te bespreken en zorgen voor een vrijblijvende offerte.

Klik op de afbeelding voor de informatie brochure.
 

Kwaliteit en duurzaamheid

Een dakkapel moet niet alleen esthetisch zijn en ruimte creëren; hij moet ook zéér onderhoudsvriendelijk zijn en natuurlijk moet hij bestand zijn tegen alle weersinvloeden. De dakkapellen van Belisol voldoen ruimschoots aan deze eisen. Onze dakkapellen worden vervaardigd uit hoogwaardige materialen. De unieke combinatie van polyester voor de dakkapel met de Belisol kunststofkozijnen garandeert een extra lange levensduur. Bovendien levert de investering in een fraai gevormde Belisol dakkapel u altijd rendement op.